Overslaan en naar hoofdcontent gaan
Startpagina van FABA NL Helpcenter Support
Officiële website
Een aanvraag indienen Aanmelden

Zoeken

Blijven de personalisatie-instellingen opgeslagen als je FABA+ uitschakelt?

Ja. Wanneer je FABA+ uitschakelt, blijven de laatst opgeslagen instellingen behouden.

Wil je meer ontdekken over de personalisatie-instellingen? Klik HIER!

Bijgewerkt 19 augustus 2026 13:24

Verwante artikelen

  • Personaliseer FABA+
  • Hoe luister je naar de Bedtijdroutine en hoe stel je deze in op FABA+?
  • Bedtijdroutine: zo personaliseer je het moment voor het slapengaan
  • Vanaf het begin herhalen: hoe werkt het?
  • Wat is de Faba-ervaring in de auto?

Artikelen in deze sectie

  • Personaliseer FABA+
  • Waar vind je de instellingen om FABA+ te personaliseren?
  • Eenvoudig inschakelen: hoe werkt het?
  • Roze knop tijdelijk uitschakelen: hoe gebruik je deze functie?
  • Vanaf het begin herhalen: hoe werkt het?
  • Lichtinstellingen: alles wat je moet weten
  • Lichtinstellingen: praktische handleiding
  • Lichtinstellingen: hoe zet je de helderheid van het status-ledlampje op minimum?
  • Wat is het verschil tussen het status-ledlampje en het licht van FABA+?
  • Kun je alle instellingen op elk moment wijzigen?

Bekijk alle 12 artikelen

Ga naar de website
Español Français Italiano